BAJÓTI RÓMAI KATOLIKUS TEMPLOM

 

Krisztus Király vasárnap

A év –207. nov.26.

26.

Krisztus Király vasárnap

8 45 + Hegyi Sándor és fel.: Heckler Ilona

és szülőkért

27.

Hétfő

17 00 Hívek szándékára - halottaikért

30.

Csütörtök

András apostol

17 00 + Molnár József, fel.: Lukács Katalin, fiuk: József és nagyszülők

2.

Szombat

16 30 Egy család elhunyt tagjaiért

3.

Advent 1. vasárnap

8 45 Szentmise

Isten éltesse azokat, akik a héten ünneplik névnapjukat, születésnapjukat vagy házassági évfordulójukat!

UUUUU

Felnőtt testvéreinket várjuk hétfőnként a szentmise után fél 6-kor a MINDENNAPOK LELKIGYAKORLATÁRA, hogy beszélgetve mélyítsük el hitünket.

December 2-án, adventi koszorú készítésre hívjuk a gyerekeket, hogy mindnyájuk otthonába eljuthasson az adventi 4 hetes várakozást jelképező adventi koszorú. A részletes programot a gyerekek meghívón megkapják.

UUUUU

A falu adventi koszorúján az első gyertyát, december 2-án, szombaton délután fél 4-kor gyújtjuk meg ünnepi liturgia keretében. Ezután szeretettel hívják a résztvevőket közös beszélgetésre, kínálásra és az adventi vásár megtekintésre, vásárlásra. A szentmisét ezután, fél 5-kor tartjuk a templomban.

A Rózsafüzér Titokcserét december 9-én, szombaton tartjuk.

A Bajóti Szent Erzsébet Karitasz Csoport és a Bajóti Hétszínvirág Óvoda közös adventi vásárt szervez, melynek megnyitója december 2-án, az első adventi gyertya meggyújtásakor lesz.

December 4-8-ig, 9.00-11.00 és 14.00-16.00 a bajóti Művelődési Házban kézműves karácsonyi ajándékok vásárolhatóak.

UUUUU

Azzal a kéréssel fordulunk híveink felé, hogy az év vége felé közeledve, aki még nem fizette be egyházközségi hozzájárulását, kérjük, hogy tegye meg. Mindez befizethető a sekrestyében, a templomban található csekkel, de bármelyik bankban is átutalással ( bankszámlaszám a hírlevélen is megtalálható.)Nagyon hálásan köszönjük mindazoknak, akik már eddig is munkájukat, anyagi adományaikat áldozták a plébániára, templomra.

Az egyházközségi hozzájárulás (amit gyakran egyházi adónak is neveznek) egy önkéntes felajánlás, amellyel a hívő támogatja saját egyházi működését. Ez nem jelent mást, mint hogy a számunkra fontos és értékes dolgokra rendszeresen áldozunk időnkből és anyagi javainkból is, kifejezésre juttatva ezzel is, hogy fontosnak tartjuk azt.

 

Az egyházközségi hozzájárulás (a perselygyűjtéssel együtt) képezi azt az anyagi bázist, amely az egyházközség működését lehetővé teszi. A befizetett egyházközségi hozzájárulást teljes egészében a templom és a plébánia céljaira használjuk fel ( ingatlanok fenntartása, közüzemi díjak). A bevételekről és a kiadásokról a képviselőtestület minden évben pontos elszámolást kap a testület költségvetési ülésén.


J
elentkezés telefonon a nyergesújfalui plébánia telefonján: 06-33/455-357, vagy e-mailen: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. --> Szőcs László atyánál a 06-20/370-25-27-es mobil telefonon.

 

Share/Save/Bookmark